Bejelentés


Elizabeth Suzanne


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Gani Zsuzsanna vagyok, eme honlapon szereplő versek szerzője. Jelen levelemmel kijelentem, hogy az 1999. évi LXXVI. szerzői jogi törvény 4. § (1) alapján a fent nevezett művek szerzői joga engem illet.

 

.

 

A verseket, meséket letölteni, használni lehet , de átírni NEM LEHET!

.

Gani Zsuzsanna vagyok, foglalkozásomat tekintve óvodapedagógus, ez a hivatásom.

Kisgyermek korom óta szerettem kisebb gyerekekkel játszani, tanítani őket. Ez a későbbiekben is megmaradt, így nem volt kétséges, hogy melyik pályára fogok menni.

Zenei általános iskolába jártam, így a zene szeretete áthatotta egész életemet. Középiskolában furulyázni tanultam, amit főiskolán is folytattam. Egyik kedvenc tantárgyam a pszichológia volt.

Az irodalom szeretete kisiskolás korom óta töretlen. Anyatejjel szívtam magamba a népmeséket. Épphogy megtanultam olvasni, már bújtam többek között a Benedek Elek, Grimm, Andersen meséit, aztán ahogy nőttem az olvasás szeretete tovább fokozódott és ha egy csöpp időm is volt olvastam és olvastam.

Két éve kezdtem el komolyabban foglalkozni a vers, mese, történetírással, melyek leginkább a természetről, természetvédelemről szólnak.

Kedvenc költőm: Petőfi Sándor. Saját kötetem nincs, de antológiákban, különböző folyóiratokban szerepelnek verseim, Neten is megtalálható vagyok többek között két irodalmi portálon.

Két irodalmi körnek vagyok tagja.

Szeretek írni és örülök, ha másoknak is tetszik, amit írok. Egyszerű, őszinte ember vagyok, aki még mindig hisz abban, hogy közös erővel minden szebb és jobb lehet.

Ha időm engedi szívesen kapcsolódok be karitatív programokba. pl. WWF, Élelmiszerbank.

Kórustag vagyok több éve.Festéssel is megpróbálkoztam.

Gani Zsuzsanna


Képgaléria

Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?Gulyás Gyula [ 2018-12-14 12:30 ]

Gratulálok Zsuzsanna! ♥ Gyönyörű honlap, gyönyörű ÉLETMŰ! ♥ Nagyon örülök a sikereidnek! ♥Leila [ 2018-10-29 19:47 ]

Nagyon szépek és jók a meséid! :) A hónapmesék tetszenek a legjobban, ha egy kis tavaszra vágyok csak elolvasom és már ott is érzem magam annyira áthatóak. :) Csak így tovább és gratulálok!Zsuzsa [ 2018-06-21 22:46 ]

Kedves Era! Köszönöm, hogy időt szakítottál minden mesém elolvasására. Köszönöm szépen, nagy örömet szereztél vele, külön boldogság számomra hogy mind tetszett valamiért. Köszönöm a jókívánságokat is.

Üdvözlettel: ZsuzsaZsuzsa [ 2018-06-21 22:43 ]

Kedves Jani Köszönöm, hogy időt szakítottál tanulságmeséim elolvasására, amik különösen tetszettek neked. Köszönöm, jól esett. Köszönöm a többihez is a gratulációt.

Üdvözlettel: ZsuzsaZsuzsa [ 2018-06-21 22:41 ]

Kedves Zoli! Köszönöm, hogy időt szakítottál két mesém elolvasására. Köszönöm, jól esett. Örülök annak hogy olvastad unokádnak is és neki is a kedvence lett.

Üdvözlettel: ZsuzsaZoli [ 2018-06-15 20:40 ]

Csodákkal, valószerűtlen elemekkel átszőtt eseményeket ábrázol a Főnixmadár és az Egyszarvú. A szereplői tipikusan jók és rosszak. Izgalmas, a végkifejlet a feloldás, a jó győz. Mindkettő gyönyörű tájleírást is tartalmaz. Nem tudnék választani a két mese közül.Mindkettő unokám kedvence.

A tanulságmesék valóban tanító,- nevelő jellegűek, erkölcsi példamutatás és lelki munició. Még sokszor fogom mesélni kisunokámnak. Köszönöm!Jani [ 2018-06-09 10:35 ]

Engem a tanulságmeséid fogtak meg legjobban, de a többihez is gratulálok!Era [ 2018-06-09 10:34 ]

Végig olvastam a meséket. Igazán választékos, sokrétű. Vannak benne hosszabb és rövidebbek is, tanulságmesék, amik igazán fontosak a mai gyerekeknek. Vannak izgalmas mesék a Fónixmadárról, Egyszarvúról csodaszép tájleírással, mely nagyon tetszett. A történeteidből is sokat lehet tanulni. Gratulálok és a továbbiakban is sok sikert kívánok! :)
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!